Lèxic parlamentari

QÜESTIÓ D´ORDRE
Sollicitud d'un diputat o una diputada, adreçada al president, per tal de demanar l'observança del Reglament amb esment dels articles l'aplicació dels quals es reclama (article 77 del Reglament del Parlament).
QÜESTIÓ DE CONFIANÇA
Procediment parlamentari pel qual el president del Govern sollicita de la cambra el suport al seu programa polític o a una declaració de política general. En cas de no obtenir aquest suport, implica la dimissió del president (article 151 del Reglament del Parlament).
QUÒRUM
Nombre de diputats i diputades que s'exigeix com a mínim per constituir un òrgan, i, si s'escau, per prendre decisions parlamentàries.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

PLE DEL PARLAMENT en directe.
Vegeu la sessió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 38019866

Mapa Web