El coneixement de les institucions autonòmiques en general i del Parlament de les Illes Balears en particular, forma part del currículum que s’imparteix a tots els nivells educatius a partir del 2n cicle de primària, la qual cosa fa necessari disposar d'un material didàctic de consulta i comprensió sobre la institució legislativa.

Material didàctic

El Quadern didàctic és una eina que, d'una manera clara i ordenada, us permetrà conèixer les funcions, l'organització i la composició del Parlament de les Illes Balears. És el reglament del Parlament publicat de manera amena i específica per al professorat.

Quadern didàctic 1

Els Qüestionari per a l'alumnat és un quadern d'exercicis que permetrà al professorat comprovar el grau assolit per l'alumnat en la comprensió dels conceptes exposats en l'aula o explicats en una visita guiada a la seu del Parlament. 

Qüestionari per a l'alumnat

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 3 + 5 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. Vegeu la sessió en directe

  • Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

  • La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.


Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 5558940

Mapa Web