Comissions

Les comissions són formades pel nombre de diputats i diputades de cada grup parlamentari que estableixi la Mesa -oïda la Junta de Portaveus-, en proporció a la seva importància numèrica, amb un mínim d’un representant per grup. La composició i l’organització en són anàlogues a les del Ple, però a una escala més reduïda.

El Reglament del Parlament preveu diferents comissions, cadascuna de les quals s’ocupa d’una determinada àrea de l’activitat de la cambra. Les comissions poden ser permanents o no permanents, les primeres, al seu torn, legislatives o no legislatives.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 3 + 8 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. Vegeu la sessió en directe

  • Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

  • La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.


Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 5558880

Mapa Web