AGENDA MENSUAL

del Parlament de dia 01/06/2020 a 30/06/2020(amb filtres aplicats), ordenada per data i hora en sentit ascendent:

DIAHORAACTEUBICACIÓMÉS INFORMACIÓ
DIMARTS
30/06/2020
09:00 h.
DIPUTACIO PERMANENTComposició
Sala Verda
Ordre del dia: Punt únic. Adopció d'acord sobre la convocatòria de sessió plenària extraordinària sol·licitada per 16 diputats adscrits als grups parlamentaris Popular, Ciudadanos, VOX-Actua Baleares, El Pi-Proposta per les Illes Balears i Mixt, mitjançant l'escrit RGE núm. 9673/20.
09:10 h.
DIPUTACIO PERMANENTComposició
Sala Verda
(En tot cas, un cop finalitzada la primera sessió de la Diputació Permanent) Punt únic. Adopció d'acord sobre la convocatòria de sessió plenària extraordinària sol·licitada per 12 diputats adscrits al Grup Parlamentari Popular, mitjançant l'escrit RGE núm. 9840/20.
09:20 h.
DIPUTACIO PERMANENTComposició
Sala Verda
(En tot cas, un cop finalitzada la segona sessió de la Diputació Permanent) Ordre del dia: Punt únic. Adopció d'acord sobre la convocatòria de sessions extraordinàries de la Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial per continuar la tramitació de la Proposició no de llei RGE núm. 9500/20, relativa a moratòria d'efecte immediat a la presentació de nous projectes de recerca, exploració i explotació d'hidrocarburs i altres substàncies minerals, mentre es tramiten i aproven el Projecte de llei de canvi climàtic i transició energètica i la Proposició de llei sobre la protecció de la Mar Mediterrània sota la jurisdicció espanyola dels danys que pugui produir l'exploració, i explotació d'hidrocarburs i altres substàncies minerals; sol·licitada per 12 diputats adscrits als grups parlamentaris Socialista, Unidas Podemos i MÉS per Mallorca, mitjançant l'escrit RGE núm. 9573/20.
09:30 h.
DIPUTACIO PERMANENTComposició
Sala Verda
(En tot cas, un cop finalitzada la tercera sessió de la Diputació Permanent) Ordre del dia: Punt únic. Adopció d'acord sobre la convocatòria de les sessions extraordinàries de les comissions permanents que pertoquin per dur a terme la Compareixença de la Consellera de Salut i Consum, RGE núm. 9502/20 i el debat i votació de les proposicions no de llei RGE núm. 9638/20, 9708/20 i 9818/20; sol·licitada per 12 diputats adscrits al Grup Parlamentari Popular, mitjançant l'escrit RGE núm. 9842/20.
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+Versió per imprimir

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13321191

Mapa Web