El Parlament ha acollit la presentació de la Memòria del CES 2017

Notícia del Parlament - 26 d'octubre de 2018

El Consell Econòmic i Social de Balears ha presentat avui divendres al Parlament la Memòria sobre l'economia, el treball i la societat de les Illes Balears 2017

Avui capvespre la Sala d'Actes del Parlament ha acollit la presentació de la Memòria del CES sobre l’economia, el treball i la societat de les Illes Balears 2017. A l’acte hi han assistit Baltasar Picornell Lladó, president del Parlament de les Illes Balears, Francina Armengol Socías, presidenta del Govern de les Illes Balears, a més del president del CES, Carles Manera Erbina, la vicepresidenta primera, Carmen Planas Palou, el vicepresident segon, Alejandro Texias Muñoz, el secretari general del CES, Josep Valero González, la presidenta de la Memòria, Maria Llompart Bibiloni i el director de la Memòria, Ferran Navinés Badal.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha donat la benvinguda als assistents a l’acte, afirmant que en un món dominat per les situacions complexes, un òrgan d’anàlisi com el CES és imprescindible. El president ha destacat que el diàleg, el més ampli possible, ha de ser la base per a qualsevol iniciativa que influeixi en el benestar de la nostra ciutadania.

Al matí el president Picornell havia rebut en audiència el president del CES Carles Manera i a una representació dels seus òrgans unipersonals que, tot seguit, han presentat la memòria davant els mitjans de comunicació en roda de premsa.

Podeu veure la presentació-resum de la memòria del CES clicant a l'enllaç següent: Memòria 2017 CES.

 

 

 

 

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 14116126

Mapa Web