Notícies del Parlament

El Parlament rebé 9.850 visitants al llarg de l'any 2018

2 de gener de 2019

D'aquests, 7.670 han gaudit d’una visita guiada a la seu del Parlament. La majoria corresponen a grups d’estudiants.

Un total de 9.850 persones visitaren la seu del Parlament de les Illes Balears durant l’any 2018. Es tracta d’una xifra que suposa un increment del 10 % de visitants respecte el registre de l'any 2017.

D’aquestes, 7.670 han realitzat una visita guiada amb els serveis de la cambra, coneixent la història de l’edifici i el funcionament i organització de la institució. La gran majoria d’aquestes visites corresponen a 203 grups d’estudiants de primària, secundària, batxillerat i universitaris.

Destaca també la Jornada de Portes Obertes de l’1 de març, en la qual 1.293 persones feren una de les múltiples visites guiades que s’oferien durant la jornada.

A més a més, 2.180 gaudiren de les activitats artístiques organitzades al Parlament en motiu de la Nit de l’Art del passat 22 de setembre.

Les visites a la seu parlamentària es realitzen per petició prèvia, que es pot fer a través de correu electrònic visites@parlamentib.es o telefònicament (trobareu tota la informació clicant a aquest enllaç). A més a més, el proper dia 1 de març de 2018 el Parlament tornarà a realitzar una Jornada de Portes Obertes, organitzant visites guiades continuades.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 2 + 7 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. Vegeu la sessió en directe

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 6311639

Mapa Web