Nins i nines sahrauís d'Escola en Pau visiten el Parlament

Notícia del Parlament - 28 de desembre de 2018

Cursen estudis a la nostra Comunitat on hi resideixen amb famílies d'acolliment.

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut a un grup de nins i nines sahrauís de l'associació Escola en Pau, que cursen estudis a la nostra Comunitat i que hi resideixen amb famílies d'acolliment.

Els estudiants, juntament amb les famílies d'acollida, han vingut acompanyats per la presidenta de l'associació, Carme Barceló i pel delegat del Poble Sahrauí a les Illes Balears, Ali Salem. Aquesta visita al Parlament ja és una tradició que es repeteix cada any durant les festes de Nadal.

Al torn dels parlaments en ocasió d’aquesta recepció, el president del Parlament, ha donat la benvinguda als nins i nines d’Escola en Pau i ha manifestat, en nom de la institució, la gratitud per “aquest meravellós projecte”, tant a l'associació com a les famílies d'acollida. Picornell, ha fet notar "l'objectiu comú" de tots que és que "la realitat del poble sahrauí canviï" i que des del Parlament balear "continuarem fent feina perquè això sia possible".

Per la seva part, Carme Barceló, presidenta de l’associació Escola en Pau, ha volgut agrair de nou el suport del Parlament de les Illes Balears que “sempre ens ha obert les portes i que dóna suport a la causa sahrauí”. També ha manifestat la seva satisfacció pel resultat del programa "Madrassa" d'Escola en Pau, que ha donat estudis a nins i nines sahrauís, alguns dels quals ja han finalitzat els estudis i ja fan feina per poder enviar doblers a les seves famílies. Barceló ha volgut recordar el fet que els nins se sentin obligats a abandonar ca seva i a la seves famílies per poder estudiar "és una tragèdia", i que no hem d'oblidar que són infants "refugiats".

 

Més informació ...
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 7591899

Mapa Web