El Parlament ha acollit una jornada de presentació dels pressupostos de la Unió Europea

Notícia del Parlament - 4 de febrer de 2019

El president Baltasar Picornell ha defensat la necessitat de  saber aprofitar les oportunitats que brinden aquests pressuposts per a les Illes Balears.

Aquest dilluns a les 10h, la Sala d’Actes del Parlament de les Illes Balears ha acollit la Jornada sobre el nou Marc Financer Plurianual 2021-2027 de la Unió Europea, organitzada pel Centre Balears Europa, per tal de donar a conèixer els pressuposts de la Unió Europea.

L’acte ha estat presentat pel president del Parlament, Baltasar Picornell, juntament amb la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets. El president ha agraït al Centre Balears Europa l’organització de l’acte i ha defensat una doble lectura d’aquesta planificació pressupostària europea: una que ens permeti veure quina Europa construïm i una segona lectura, de caràcter més pràctic, sobre com les Illes Balears poden aprofitar aquesta direcció que pren la Unió Europea, sobretot en relació amb la política de cohesió. “La planificació és la que coneixerem ara, i hem d’aprofitar al màxim les possibilitats que ens brinda”, ha remarcat.

La jornada s’ha estructurat en tres presentacions. La primera, titulada “Un pressupost per la Unió Europea del futur: el nou Marc Financer plurianual 2021-2027” ha estat presentada per Ferran Tarradellas, director de la representació de la comissió europea per Catalunya i Balears.

A continuació, l’eurodiputat i membre de la comissió de Pressupostos Jordi Soler, ha parlat sobre “Quin pressupost per quina Unió. Prioritats i instruments en el Marc Financer Plurianual 2021 – 2027”.

Posteriorment, Félix de Pablo, director general de Fons Europeus del Govern Balear, ha explicat la presentació: “Els interessos de les Illes Balears en el marc de a futura política de cohesió”.

La jornada s’ha conclòs amb les paraules de Rosa María Cañameras, directora gerent del Centre Balears Europa.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 8080287

Mapa Web