El Parlament rebutja una moció del Grup Popular relativa la política d'habitatge del Govern

Notícia del Parlament - 12 de març de 2019

La moció cercava constatar la ineficàcia de la política d’habitatge

El Ple del Parlament ha rebutjat una Moció presentada pel Grup Parlamentari Popular relativa a política del Govern en relació a l’habitatge. La iniciativa, defensada per la diputada Sandra Fernández, tenia el redactat següent

El Parlament de les Illes Balears constata la ineficàcia de la política d’habitatge duta a terme pel Govern de les Illes Balears durant la present legislatura, amb més recursos que mai. Per aquest motiu, el Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a plantejar un canvi en la seva política que permeti donar una solució eficaç i efectiva a la problemàtica de l’accés a l’habitatge a les Illes Balears.

La iniciativa ha estat rebutjada per 21 vots a favor (Mixt-Ciutadans, Mixt-Huertas, Popular), 31 en contra (Mixt-Gent per Formentera, MÉSxMenorca, MÉSxMallorca, Podem, Socialista) i 5 abstencions (Mixt-Seijas, Mixt-Aguilera i El PI)  

INTERVENCIONS

Els diputats Aitor Morrás (Podem), Joana Aina Campomar (MÉS per Mallorca) i Damià Borràs (Socialista) han presentat esmenes a la iniciativa, que no han estat acceptades pel grup proposant. Al torn de fixació de posicions han intervingut els parlamentaris Patrícia Font (MÉS per Menorca), Josep Melià (El PI), Olga Ballester (Mixt-Ciutadans) i Xelo Huertas (Mixt)

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 6973932

Mapa Web