Els diputats electes recullen les credencials

Notícia del Parlament - 3 de juny de 2019

Avui, dia 3 de juny de 2019, les formacions polítiques que han obtingut representació al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars han recollit les credencials dels diputats i consellers, expedides per la Junta Electoral de les Illes Balears. 

L'acte ha tingut lloc a la Sala del Senat del Parlament de les Illes Balears. Tal com es defineix a l’article 8 del Reglament de les Illes Balears, aquesta credencial és necessària per adquirir la condició plena de diputat, juntament amb el fet d’acomplir la seva declaració a efectes de l'examen d'incompatibilitats, tot reflectint-hi les dades relatives a la professió i als càrrecs públics que exerceixi, i de prestar, a la primera sessió del Ple a la qual assisteixi, el jurament o la promesa d'acatar la Constitució i l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

L’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears i el Reglament del Parlament estableixen que, celebrades eleccions al Parlament de les Illes Balears i una vegada proclamats oficialment els resultats d'aquestes, la sessió constitutiva tindrà lloc en el termini màxim de 30 dies després de la data de celebració de les eleccions.

Més informació ...
Multimèdia
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. Vegeu la sessió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 8466978

Mapa Web