El Parlament commemora el Dia Universal dels Drets Humans

Notícia del Parlament - 10 de desembre de 2019

El president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomas, la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, diputats del Parlament, estudiants i activistes d'Amnistia Internacional, han llegit aquest dimarts, abans de començar el ple, els 30 articles de la Declaració Universal de Drets Humans.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, a la Sala de Passes Perdudes del Parlament, diputats i diputades de tots els grups parlamentaris han llegit, juntament amb activistes de les Illes Balears i alumnes de diferents centres educatius, els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans proclamada el 1948. L'acte s'ha celebrat just abans de començar el ple amb la lectura dels articles en català, castellà, gallec, maputxe, quítxua, aimara i anglès, 

Les paraules de benvinguda i obertura de l'acte han  anat a càrrec del president del Parlament, Vicenç Thomas i ha acabat amb la intervenció del coordinador d'Amnistia Internacional Illes Balears, Jaime Maisonneuve.

Ha clos l'acte una simbòlica encesa d'una espelma a càrrec del president del Parlament, la presidenta de les Illes Balears i del coordinador d'Aministia Internacional Illes Balears.

 

Més informació ...
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 14114742

Mapa Web