La Sala d'Actes acull el Ple del Consell Social de la Llengua Catalana

Notícia del Parlament - 11 de desembre de 2019

La Sala d'Actes del Parlament ha acollit avui horabaixa, la sessió ordinària del Ple del Consell Social de la Llengua Catalana que, entre altres qüestions, ha tractat la valoració de la Memòria d'execució 2018 del Pla d'Actuacions en Matèria de Política Lingüística per al Quinquenni 2016-2021. 

El Consell Social de la Llengua Catalana, creat pel Decret 64/2002, de 3 de maig, és un òrgan d'assessorament i de consulta en matèria lingüística de la comunitat autònoma de les Illes Balears, que presideix la presidenta del Govern de les Illes Balears i que compta, entre els seus vocals, amb un representant de cadascun dels grups parlamentaris del Parlament de les Illes Balears. Aquest òrgan està format a més per representants d'altres institucions i de sectors de la vida cultural, associativa, econòmica i social de les Illes Balears. 

Al Ple d'avui hi han assistit els diputats Joan Mascaró, Sebastià Sagreras, Cristina Mayor, Patricia Guasp, Miquel Ensenyat, Joan Mas i Lina Pons. 

Segons estableix l'article 17.1 del Reglament del Consell Social de la Llengua Catalana, el Ple s'ha de reunir amb caràcter ordinari coma mínim una vegada a l'any. Amb aquest motiu, avui el Parlament de les Illes Balears ha estat l'escenari, com en altres ocasions, d'un nou plenari d'aquest òrgan social de la llengua catalana. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 14115566

Mapa Web