Els alumnes sahrauís d'Escola en Pau visiten el Parlament

Notícia del Parlament - 3 de gener de 2020

Cursen estudis a les Illes Balears, on resideixen amb les famílies d'acolliment

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha rebut un grup de nins sahrauís del projecte Madrassa de l'associació Escola en Pau. Els estudiants resideixen amb famílies d'acolliment i cursen estudis a les Illes Balears. 

Els alumnes, juntament amb les famílies d'acollida, han vingut acompanyats per la presidenta de l'associació, Carme BarcelóAquesta visita al Parlament ja és una tradició que es repeteix cada any durant les festes de Nadal.

El president del Parlament ha donat la benvinguda als nins d’Escola en Pau i ha manifestat, en nom de la institució, la gratitud per aquest projecte tant a l'associació com a les famílies d'acollida. A més, el president ha reconegut que Espanya té un problema polític pendent en el conflicte sahrauí. 

Per la seva part, Carme Barceló, presidenta de l’associació Escola en Pau, ha volgut agrair de nou el suport del Parlament de les Illes Balears que “sempre ens ha obert les portes i que dona suport a la causa sahrauí”. També ha manifestat la seva satisfacció pel resultat del programa Madrassa d'Escola en Pau, que ha donat i dona estudis a nins sahrauís. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 3/de març/2020 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 10954871

Mapa Web