El Parlament suspèn la seva activitat d'acord amb el nou estat d'alarma

Notícia del Parlament - 16 de març de 2020

Se suspenen les reunions del Ple i de les Comissions i els terminis de tramitació de les lleis en curs i de tota iniciativa parlamentària

Avui dilluns 16 de març la Mesa i la posterior Junta de Portaveus han pres una sèrie de decisions amb les quals es vol adaptar l'activitat del Parlament a la nova situació provocada per l'estat d'alarma. Les mesures que es presenten a continuació seran vigents mentre ho estigui el Reial Decret de declaració de l'estat d'alarma i les seves possibles prorrogues. Aquestes mesures són:

1.- Suspendre l'activitat parlamentària del Parlament (sessions plenàries i comissions), sense perjudici de la possibilitat de modificar les mesures adoptades en aquest Acord si les circumstàncies així ho requereixen.

2.- Suspendre els terminis de tramitació de les lleis en curs i de tota iniciativa parlamentària, incloses les noves iniciatives.

3.- Per tal de continuar amb la tasca parlamentària indispensable, es podrà convocar la Diputació Permanent, de conformitat amb el que disposa l'article 65.4 del Reglament del Parlament i d’acord amb els supòsits prevists a l’article 66.

A més, avui s'ha reunit la Comissió de Coordinació i Seguiment del Pla de Contingència en matèria de personal, que ha pres mesures per adaptar-se a la nova realitat, com la definició de serveis essencials i l'habilitació de modalitats de teletreball. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 7/de juliol/2020 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13207528

Mapa Web