El Parlament acull la presentació de la proposta de futur del Fòrum per la Reconstrucció de les Illes Balears

Notícia del Parlament - 14 d'octubre de 2020

L'acte ha estat organitzat per nombroses entitats de la societat civil de les Illes Balears

La Sala d'Actes del Parlament ha acollit avui migdia l'acte de presentació de la proposta de futur del Fòrum de la Societat Civil per a la Reconstrucció de les Illes Balears. L'acte ha estat convocat i organizat per les següents entitats: ARCA, CCOO, Col·lectiu Alternatives, Coordinadora ONGD, EAPN-Xarxa per a la Inclusió Social, Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Palma, Fundació Gadeso, Fundació Iniciatives del Mediterrani, Fundació Marilles, GOB, Joves Arquitectes de Mallorca, Mercat Social, Obra Cultural Balear, Palma XXI, PIMEM, Pla de Mallorca XXI, Tramuntana XXI, Stei-Intersindical i UGT, i ha comptat amb la presència com a representants de les entitats de Joan Forteza (FFAAVV), Berta Sureda (OCB), José Luis García (CCOO), Margalida Ramis (GOB); Celestí Alomar (Col·lectiu Alternatives) i Joe Holles (Tramuntana XXI).

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha donat la benvinguda als assistents i ha afirmat que: "La seu del legislatiu de les Illes Balears no només ha de ser el lloc a on s’aprovin les normes que han de determinar el nostre desenvolupament i com hem d’arribar als objectius de futur. El Parlament també ha de ser un altaveu de les reclamacions i reivindicacions socials i, especialment, un lloc de reflexió i proposició d’idees. A més, ha afegit ques ara, quan vivim un moment difícil, de transformació i incerteses, quan es converteix en fonamental la feina del Forum de la Societat per la Reconstrucció de les Illes Balears per a que es prenguin les decisions correctes que en tot moment defensin l’interès general. Unes decisions amb fonaments sostenibles, que permetin una societat equilibrada i solidària. Ha de ser així perquè cap terra podrà sobreviure si no aconsegueix establir un mecanisme de funcionament socioeconòmic solidari i just. La desigualtat és el principal enemic contra el que hem de lluitar”.

 

 

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 27/d’octubre/2020 - 09:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 16440919

Mapa Web