El president del Parlament participa a "Diputats per un dia" d'Aldeas Infantiles

Notícia del Parlament - 18 de febrer de 2021

La tretzena edició de l'esdeveniment, tradicionalment celebrat al Parlament i en el qual participen escolars de les Illes Balears, s'ha dut a terme enguany de forma telemàtica

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha participat avui matí a la XIII edició de "Diputats per un dia", organitzat per Aldeas Infantiles-Balears. Enguany, l'esdeveniment, que ha comptat també amb la presència del president d'Aldees Infantils SOS d'Espanya, Pedro Puig Pérez, s'ha dut a terme de manera telemàtica.

Els alumnes representants dels centres Santa Maria (Palma) i CEIP Can Cantó (Eivissa), des de les seves escoles, han exercit de diputats en un ple infantil, en el qual han reflexionat sobre el valor de la solidaritat enfocada en tres Objectius de Desenvolupament Sostenible: la pobresa (ODS 1), les desigualtats (ODS 10) i la injustícia (ODS 16). 

El president del Parlament ha donat la benvinguda als participants i ha destacat que, amb la pandèmia de la COVID-19, aquests tres problemes socials han augmentat, i ha considerat un encert el tractament d'aquestes qüestions per part dels infants. "De la mateixa forma que tots aquests mesos hem fet feina aquí al Parlament per pal·liar i rebaixar els efectes de la pandèmia, considero un encert que avui exposeu les vostres opinions i solucions sobre aquestes qüestions". 

Després del debat, aquestes són els compromisos que han votat els alumnes participants. 

 

 

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 0

Mapa Web