El Círculo Mallorquín celebra una junta directiva al Parlament per celebrar 170 anys d'existència

Notícia del Parlament - 25 d'agost de 2021

Avui es commemora el 170è aniversari de la constitució de l'associació Círculo Mallorquín, que va tenir com a seu, fins 1983, l’edifici actual del Parlament de les Illes Balears.

En ocasió de la commemoració del 170è aniversari de la constitució del Círculo Mallorquín, avui horabaixa, la seu del Parlament ha acollit la celebració d'una reunió extraordinària de la junta directiva de la centenària associació.

El dia 10 d'agost de 1851 neix el Círculo Mallorquín, i es converteix en una institució clau en la vida professional i particular dels mallorquins i en un dels clubs privats de major tradició a Espanya. L'antiga seu del Círculo Mallorquín fou adquirida pel Parlament de les Illes Balears l'any 1983.

Abans de la reunió de la junta, que s'ha celebrat a l'emblemàtica Sala del Senat del Parlament, els membres del Círculo han fet una visita guiada per l'edifici.

Tot seguit, el president del Parlament, Vicenç Thomas, ha adreçat unes paraules de benvinguda i ha intercanviat amb el president del Círculo, Ignacio Deyá, dos llibres que descriuen l'origen, l'arquitectura i la història d'ambdues entitats.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 28/de setembre/2021 - 09:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 25923241

Mapa Web