El discurs de la presidenta del Govern marca la primera jornada del Debat de política general de les Illes Balears

Notícia del Parlament - 14 de setembre de 2021

Demà dimecres es preveu la resposta i els debats dels grups parlamentaris amb la presidenta.

Aquest dimarts 14 de setembre la Sala de les Cariàtides ha acollit la primera jornada del Debat de política general del Govern de les Illes Balears, que ha consistit en el discurs de la presidenta del Govern, Francina Armengol. [DISCURS COMPLET DE LA PRESIDENTA].

Aquest és el segon debat de la X Legislatura, tenint en compte que l'any 2019 fou electoral. Podeu veure l'àlbum fotogràfic d'aquesta primera jornada a l'enllaç següent: [ÀLBUM FOTOGRÀFIC].

Demà dimecres, a partir de les 9 h, el Ple es reprendrà amb les intervencions dels grups parlamentaris i el debat amb la presidenta. Avui, en acabar la intervenció de la presidenta, els diputats han fet les primeres reaccions a la Sala d'Actes del Parlament. 

Primera sessió: nous diputats i elecció membres de la Sindicatura de Comptes.

Abans, de l'inici del debat de política general, s'ha celebrat una primera sessió plenària on han pres possessió dos nous diputats, Isabel María Borrás i Rosselló (GP Popular) i Antonio Jesús Sanz i Igual (GP Mixt-Gent per Formentera + PSIB-PSOE + EU), ateses les renúncies de Gabriel Company i Bauzá i de Sílvia Tur i Ribas. 

Tot seguit, al segon punt de l'ordre del dia, s'ha procedit a l'elecció dels membres de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Els grups parlamentaris Socialista, Popular, MÉS per Mallorca, Unidas Podemos i la diputada Sílvia Tur, del Grup Parlamentari Mixt, han presentat la candidatura següent: Maria Antònia Garcia i Sastre, Joan Rosselló i Villalonga i Fernando Toll-Messsia i Gil, la qual ha obtingut 45 vots. Aleshores, havent-se obtingut una majoria de tres cinquenes parts dels membres de la cambra, el president del Parlament ha proclamat elegides com a síndics de comptes de les Illes Balears les persones esmentades. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 12/07/2022 a les 09:30h de la COMISSIÓ D'EDUCACIÓ, RECERCA I CULTURA

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 36788020

Mapa Web