Les intervencions dels grups parlamentaris clouen el Debat de política general

Notícia del Parlament - 15 de setembre de 2021

Finalitzada la segona jornada del Debat sobre l'orientació política general del Govern, després de la intervenció de la presidenta del Govern i dels portaveus dels grups parlamentaris, els grups tenen fins a divendres dia 17 de setembre, a les 10 h, per presentar propostes de resolució.

Després del discurs de la presidenta del Govern de les Illes Balears ahir dimarts [NOTA INFORMATIVA], aquest dimecres 15 de setembre els portaveus i diputats dels grups parlamentaris Antoni Costa (Popular), Alejandro López (Unidas Podemos), Patricia Guasp (Ciudadanos), Miquel Ensenyat (MÉS per Mallorca), Jorge Campos (VOX-Actua Baleares), Josep Melià (El Pi-Proposta per les Illes Balears), Josep Castells (Mixt-MÉS per Menorca), Antonio Jesús Sanz (Mixt-Gent per Formentera + PSIB-PSOE + EUIB) i Pilar Costa (Socialista) han fet les seves intervencions i han debatut amb la presidenta, fet que ha conclòs el Debat sobre l'orientació política general del Govern. Podeu veure l'àlbum fotogràfic complet de la sessió a aquest enllaç: [ÀLBUM FOTOGRÀFIC] i els vídeos de les sessions del matí i de l'horabaixa.

Ara, seguint allò establert a l'article 187 del Reglament de les Illes Balears, es procedeix a l'obertura d'un termini fins divendres dia 17 de setembre, a les 10 h, durant el qual els grups parlamentaris poden presentar propostes de resolució davant la Mesa amb un màxim de deu propostes per grup, més dues per cada diputat o diputada que en formi part.

A continuació, la Mesa, que es reunirà aquest divendres 17 de setembre a les 13:30, admetrà les que siguin congruents amb la matèria objecte del debat i no signifiquin qüestió de confiança o moció de censura al Govern.

Així doncs, el nombre màxim de propostes de resolució que es poden presentar són, en total 196, repartides de la manera següent: Socialista 48, Popular 42, Unidas Podemos 22, Ciudadanos 18, MÉS per Mallorca 18, VOX 16, El Pi 16 i Mixt 16. 

Les propostes de resolució presentades i admeses per la Mesa es debatran en un ple que se celebrarà dins els vuit dies posteriors a la finalització del debat, previsiblement dimarts que ve, dia 21 de setembre. Aquest Ple serà convocat per la Presidència del Parlament, oïda la Mesa i d'acord amb la Junta de Portaveus que es reuniran aquest divendres 17 de setembre.

 

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 12/07/2022 a les 09:30h de la COMISSIÓ D'EDUCACIÓ, RECERCA I CULTURA

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 36792031

Mapa Web