El Parlament aprova 141 de les 196 propostes de resolució presentades pels grups

Notícia del Parlament - 21 de setembre de 2021

Algunes propostes de resolució han estat aprovades amb modificacions acordades entre els grups parlamentaris.

Conclòs el debat i la votació de les 196 propostes de resolució presentades pels Grups Parlamentaris derivades del Debat general sobre l'acció política i de Govern [Nota informativa 1] [Nota informativa 2], el Ple del Parlament n’ha aprovat 141, algunes amb transaccions.

Després de finalitzar les dues jornades plenàries del Debat sobre l'orientació política general del Goven de la setmana passada, els grups parlamentaris varen exhaurir el nombre màxim de les 196 propostes que, d'acord amb el Reglament, podien presentar: Socialista 48, Popular 42, Unidas Podemos 22, Ciudadanos 18, MÉS per Mallorca 18, VOX 16, El Pi 16 i Mixt 16 (10 de MÉS per Menorca i 6 de Gent per Formentera + PSIB-PSOE + EUIB).  

A la sessió plenària d'avui, al torn de presentació i defensa de les propostes de cada grup parlamentari han intervingut els parlamentaris Antoni Costa i Nuria Riera (Popular), Gloria Santiago, Pablo Jiménez, Cristina Mayor i Alejandro López (Unidas Podemos), Patricia Guasp i Marc Pérez-Ribas (Ciudadanos), Miquel Ensenyat, Joana Aina Campomar, Joan Mas i Josep Ferrà (MÉS per Mallorca), Sergio Rodríguez (VOX-Actua Baleares), Lina Pons i Maria Antònia Sureda (El Pi-Proposta per les Illes Balears), Josep Castells i Patricia Font (Mixt-MÉS per Menorca), Antonio Jesús Sanz (Gent per Formentera + PSIB-PSOE + EUIB), Silvia Cano i Pilar Carbonero (Socialista). 

Podeu veure el text i el resultat de votació de totes les propostes de resolució presentades a aquest document: [VOTACIONS PROPOSTES DE RESOLUCIÓ].

  

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 31/05/2022 a les 09:00h del Ple del Parlament de les Illes Balears

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 35556480

Mapa Web