El Parlament aprova una declaració institucional en suport als malalts i famílies de síndrome de Rett

Notícia del Parlament - 26 d'octubre de 2021

Insta el Govern balear, entre altres coses, a promoure el subministrament de comunicadors visuals a través de el sistema públic de salut i la formació dels professionals sanitaris i terapèutics en la síndrome de Rett i altres malalties poc freqüents.

El ple del Parlament ha aprovat aquest dimarts una declaració institucional de suport a malalts i famílies de síndrome de Rett. La secretària primera de la Cambra, Joana Aina Campomar, ha llegit el text, que insta el Govern balear, entre altres coses, a promoure el subministrament de comunicadors visuals a través del sistema públic de salut i la formació dels professionals sanitaris i terapèutics en la síndrome de Rett i altres malalties poc freqüents. També insta a impulsar el "Programa d'Atenció a nines, nins i adolescents amb malalties cròniques complexes" amb l'objectiu de garantir-los una atenció sanitària integral de qualitat, transversal i coordinada; impulsar l'eliminació del límit d'edat de devuit anys en la prestació econòmica per cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu; a afavorir la continuïtat del seguiment i tractament dels malalts afectats per la síndrome de Rett des de l'edat pediàtrica a l'edat adulta seguint un model de transició col·laborativa mitjançant la realització d'una transició individualitzada, planificada i coordinada entre els professionals que hi intervenen i a promoure la recerca.

Podeu llegir la declaració institucional completa a l'enllaç següent: DECLARACIÓ INSTITUCIONAL SUPORT SÍNDROME DE RETT.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

PLE DEL PARLAMENT en directe.
Vegeu la sessió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:    Nre. de visites : 52510973

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201