Andreu Manresa promet davant la Mesa del Parlament el càrrec de director general d'IB3

Notícia del Parlament - 11 de maig de 2022

El Ple del Parlament de les Illes Balears, en sessió de dia 26 d'abril de 2022, d'acord amb el previst a l'article 15 de la Llei 15/2010, de 22 de desembre, de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, i conformement amb el que disposen les Normes reguladores del procediment per a l'elecció del director o la directora general i la renovació parcial dels membres del Consell de Direcció de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, aprovades per la Mesa i la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears dia 26 de gener de 2022, elegí Andreu Manresa i Montserrat, director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i del Consell de Direcció. [NOTA INFORMATIVA]

Avui matí, Andreu Manresa, davant la Mesa del Parlament, després de llegir-se la resolució de la presidència del Parlament per la qual s’ordenava la publicació del nomenament esmentat (BOIB 60), ha promès complir fidelment les obligacions del seu càrrec com a director de l’Ens Públic Radiotelevisió  de les illes Balears i del Consell de Direcció.

L’acte protocol·lari s’ha realitzat a la Sala del Senat del Parlament, durant la sessió de la Mesa i amb l’assistència de portaveus dels Grups Parlamentaris així com de Mercedes Garrido, consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears.

En finalitzar l’acte, Manresa ha atès els mitjans de comunicació que s’hi han congregat i ha manifestat que estam davant un moment central de la vida de la Radiotelevisió pública de les Illes Balears, d’un format nou de renaixença, modernista i que integra un compromís cívic i d’honestedat.   

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 4/07/2022 a les 11:00h de la COMISSIÓ D'EDUCACIÓ, RECERCA I CULTURA

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 36686438

Mapa Web