El Parlament lliura a Formentera els premis dels concursos escolars de dibuix i de redacció

Notícia del Parlament - 10 de juny de 2022

ÀLBUM FOTOGRÀFIC

ENLLAÇ A TOTS ELS PREMIATS

Avui matí, al centre cultural Es Cine de Formentera, s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors de la categoria 'Formentera', del XVIII edició del Concurs de dibuix 'Un Parlament per a tots i totes' i de la XV edició del concurs d'expressió escrita Valors i Parlament.

A la cerimònia, que ha estat encapçalada pel president del Parlament, Vicenç Thomas, també hi han assistit la vicepresidenta primera del Parlament, Gloria Santiago; el diputat del Grup Parlamentari Mixt Antonio Jesús Sanz; la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan Torres; la vicepresidenta segona i consellera de Cultura i Educació del Consell de Formentera, Susana Labrador; i la delegada territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer.

L’organització dels concursos de dibuix i expressió escrita tenen per  objectiu donar a conèixer a tot l’alumnat de 6è de primària de les Illes Balears el funcionament, l’organització i la composició de la cambra parlamentària. Així, mitjançant l’elaboració d’un dibuix i/o d’una redacció, se cerca poder ensenyar i aprendre què es fa, per què serveix i quina importància té la primera de les institucions de les nostres illes.

En aquesta edició organitzada pel Parlament de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, s'han presentat 2.754 dibuixos, la qual cosa ha suposat la xifra rècord de participació en el concurs de dibuixos en les devuit edicions realitzades, amb una participació de fins a noranta centres. Per altra banda, els centres de primària de les Balears també han concursat amb 1.382 redaccions.

Un total de 4.136 treballs presentats que ha permès assolir una marca històrica de participació.

En concret, per la categoria Formentera s’han rebut un total de 75 dibuixos (de 3 centres) i 64  redaccions (de 6 centres).

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha expressat la seva gran satisfacció per l'elevada participació d'enguany que reafirma que any rere any les escoles i els alumnes, s'impliquen en més força i il·lusió en aquestes activitats, gràcies a les quals es coneix un poc més el Parlament, què representa, què és, què fa i com funciona.

ELS PREMIATS

De la categoria ‘Formentera’, el primer premi de dibuix ha correspost a l'alumna Inés Moyá Ferrer, del CEIP Sant Ferran de ses Roques.

 

El primer premi d'expressió escrita ha correspost a l'alumna Anouk Klappe Benito, del CEIP El Pilar.

 

 

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació.

Els dibuixos i les redaccions premiades es publicaran en el Calendari 2023 que anualment edita el Parlament.

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 27/06/2022 a les 09:00h de la COMISSIÓ D'EDUCACIÓ, RECERCA I CULTURA

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 36508408

Mapa Web