La Diputació Permanent es reuneix per convocar una sessió extraordinària de la Comissió de Salut

Notícia del Parlament - 29 de juliol de 2022

 

Dia 17 de juny finalitzà el període de sessions ordinaris i atès que el Govern de les Illes Balears i diversos grups parlamentaris havien sol·licitat la convocatòria de sessions extraordinàries,  el president Vicenç Thomas, oïda la Mesa, i d’acord amb la Junta de Portaveus fixà per avui dematí a les 9:30 h la reunió de la Diputació Permanent, sol·licitada per 12 diputats i diputades del Grup Parlamentari Popular, mitjançant l'escrit RGE núm. 5956/22, per tal de dur a terme la compareixença de la consellera de Salut i Consum sobre la condemna al Govern per manca d'abstenció del director de l'IBSALUT en un procés de selecció de funcionaris on hi participà la seva filla (escrit RGE núm. 5951/22).

Durant el torn d'intervenció, tots els grups parlamentaris mitjançant els seus portaveus, s'han manifestat favorables a la compareixença.

Finalment, s'ha duit a terme la votació, on s'ha APROVAT per unanimitat (15 vots a favor, cap en contra i cap abstenció), la compareixença de la Consellera de Salut i Consum.

Abans de finalitzar la Diputació Permanent, el president ha indicat que previsiblement, la compareixença es durà a termen el proper dimarts dia 2 d'agost a partir de les 13 hores.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

PLE DEL PARLAMENT en directe.
Vegeu la sessió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 37962203

Mapa Web