Vicenç Thomas trasllada al Rei que la reactivació econòmica i social s'ha impulsat legislativament al Parlament

Notícia del Parlament - 29 de juliol de 2022

El president del Parlament, Vicenç Thomas, s’ha reunit en audiència avui dematí amb el Rei Felip VI, a qui li ha traslladat personalment la realitat de les nostres illes i la tasca que des de les institucions es duu a terme per oferir solucions a la ciutadania.

Avui dematí el president del Parlament, Vicenç Thomas, s’ha reunit en audiència amb Sa Majestat el Rei Felip VI, al Palau de l’Almudaina, on han pogut intercanviar reflexions respecte a la situació econòmica de la nostra comunitat.

Thomas ha agraït al Rei l’interès per conèixer de primera mà la realitat de les Illes Balears, i el fet de poder contar-li personalment les actuacions que les institucions ofereixen per donar solucions als ciutadans.

La reactivació de l’economia i de l’activitat turística, han centrat bona part de la trobada, gràcies a les bones xifres d’ocupació registrades en els darrers mesos, arribant a dades d’afiliació històriques.

El president ha volgut traslladar així, un missatge optimista, de recuperació després de la pandèmia, que s’explica per una banda, per l’alt nivell d’immunització de la població, i per l’altra, per la ràpida execució dels fons NextGenerationEU.

En aquest sentit, ha destacat que la llei per la gestió dels fons europeus aprovada al Parlament, ha servit per agilitzar els tràmits, reduint passes i terminis, i donant garanties legals a tots els tràmits implicats.

Finalment, ha ressaltat que l’experiència de coordinació viscuda durant aquests dos anys de pandèmia, ha de servir a les institucions europees, estatals i autonòmiques, per poder afrontar de la millor manera possible els reptes que venen, creant escuts socials i afavorint una reactivació sostenible en l’àmbit laboral, social i energètic.

 

Fotografies: © Casa de S.M. el Rey

Fotografia: © Parlament de les Illes Balears

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

PLE DEL PARLAMENT en directe.
Vegeu la sessió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 37962610

Mapa Web