El Parlament torna a obrir les portes amb motiu de la Nit de l'Art 2022

Notícia del Parlament - 14 de setembre de 2022

La cambra autonòmica obrirà portes per onzena vegada, participant com ja és habitual, d'una nova edició de la jornada cultural

El proper dissabte 17 de setembre, se celebra una nova edició de la Nit de l’Art. Aprofitant l’esdeveniment i com ja és tradició, el Parlament de les Illes Balears obre les portes a la ciutadania, i oferirà dues exposicions amb fons propi del patrimoni artístic de la institució.

Per una banda, es podrà gaudir de les 4 pintures que el Parlament conserva del concurs de pintura que convocà el Círculo Mallorquín l’any 1897. Per la seva importància artística i la rellevància dels seus autors, mereixen especial atenció en el 125è aniversari del concurs.

Per altra banda, els ciutadans i ciutadanes trobaran a la Sala d’Actes, una exposició d’obres pictòriques que el Parlament ha anat adquirint al llarg dels darrers 40 anys, juntament amb les que provenen del fons artístic del Círculo Mallorquín, i embellien l’edifici quan es va comprar. Es tracta de pintures que no formen part del recorregut habitual de les visites guiades, i que durant la Nit de l’Art restaran a l’abast de tothom.

En paraules del president Vicenç Thomas “L’organització d’aquesta mostra artística s’ha d’entendre dins la voluntat del Parlament de les Illes Balears d’anar més enllà de les funcions estatutàries, per involucrar-se dins les activitats culturals i socials de les nostres illes amb experiències que generin més proximitat entre els ciutadans i els representants parlamentaris”.

Les exposicions i l’edifici es podran visitar el dissabte de les 18 h a les 00 h. Els visitants trobaran a la seva disposició un llibret de l’exposició a més dels panells informatius i codis QR amb tota la informació dels quadres. A més a més, per a la visita per l’edifici, hi ha disponible una àudio-guia en sis idiomes.

L’accés a l’edifici del Parlament es realitzarà preferentment pel carrer Conquistador número 11.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 4/10/2022 a les 09:50h de la COMISSIÓ D'HISENDA I PRESSUPOSTS

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma,

Tel. 971 228 281

Fax 971 718 201

Idioma:    Nre. de visites : 39631355

Mapa Web