El Parlament obre les portes per onzena vegada amb motiu de la Nit de l'Art 2022

Notícia del Parlament - 18 de setembre de 2022

De les 18 h fins a les 00 h, el Parlament ha restat obert per a que els ciutadans i ciutadades poguéssin gaudir de les dues exposicions preparades per la Nit de l'Art 2022.

Avui a les 18:30 h, coincidint amb l’acte central de la Nit de l’Art, el president Vicenç Thomas ha inaugurat les dues exposicions que enguany ofereix a la ciutadania el Parlament de les Illes Balears.

A la Sala d’Actes s’ha pogut gaudir d’ una exposició d’obres pictòriques que el Parlament ha anat adquirint al llarg dels darrers 40 anys, juntament amb les que provenen del fons artístic del Círculo Mallorquín, i embellien l’edifici quan es va comprar. Es tracta de pintures que no formen part del recorregut habitual de les visites guiades i que avui s’han pogut veure.

També s’han volgut destacar en una data tant assenyalada, les 4 pintures que el parlament conserva del concurs de pintura que convocà el Círculo Mallorquín l’any 1897. Es tracta d’obres dels reconeguts autors: Anckermann, Rosselló, Cerdà i Bauzà. Durant el recorregut per l’edifici, els ciutadans i ciutadanes les han pogut gaudir en les seves ubicacions habituals, seguint les explicacions d’una àudio-guia. Enguany se’ls ha volgut retre homenatge al celebrar-se el 125è aniversari d’aquell concurs.

Durant la jornada, que s’ha allargat fins a les 00 h, han visitat les exposicions més de 1.300 persones, que també han tengut l’oportunitat de recórrer les principals estances de la cambra autonòmica.

Àlbum fotogràfic

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 4/10/2022 a les 09:50h de la COMISSIÓ D'HISENDA I PRESSUPOSTS

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma,

Tel. 971 228 281

Fax 971 718 201

Idioma:    Nre. de visites : 39631301

Mapa Web