El Parlament acull 1.150 persones durant la tercera edició de lOpen House Palma

Notícia del Parlament - 12 de novembre de 2023

Per tercer any consecutiu és l’edifici més visitat d’entre els 60 que hi participen, i ho fa a més, amb tres activitats diferents per a tots els públics.

El Parlament de les Illes Balears ha participat durant tot el cap de setmana en la tercera edició del festival d’arquitectura Open House Palma. Entre el dissabte i el diumenge 1.150 persones han pogut gaudir de les visites guiades, en torns cada quinze minuts i d’uns 50 minuts de duració. Les visites s’han fet tant en català con en castellà.

Per a la realització de les dues jornades de visites, s’ha comptat amb la participació voluntària d’un total de 9 funcionaris de la casa. D’aquesta forma, els ciutadans i ciutadanes han gaudit de les visites sense fer pràcticament cues.

Com a novetat, enguany el festival ha escollit la cambra autonòmica per a dur-hi a terme l’activitat Open family, consistent en unes rutes teatralitzades per l’edifici, sota la direcció del dramaturg Miquel Mas Fiol i la companyia Ovnipresents. Ahir més de 110 persones van poder gaudir de l’espectacle “Llums, càmera, inacció” i de l’edifici antiga seu del Círculo Mallorquín, d’una forma diferent.

A més, en aquesta tercera edició la institució també s’ha adherit al programa “Arxius Oberts”, amb una mostra que recull documents del Fons antic del Círculo Mallorquín vinculats a l’arquitectura de la ciutat de Palma.

L’exposició permet al visitant conèixer alguns projectes de Gaspar Bennazar, documents sobre els canvis que ha sofert la façana marítima els darrers segles, a més d’altres obres sobre arquitectura rellevants.

El dissabte es van dur a terme 13 visites, amb un total de 390 persones assistents, i el diumenge 28 torns, amb 650 visitats.

Finalment, cal destacar que el Parlament és un any més, l’edifici amb més visites durant el festival, amb unes xifres similars a l’any passat, i representant prop d’un 10% de les visites totals realitzades durant tot l’Open House Palma.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 5/12/2023 a les 10:00h del Ple del Parlament de les Illes Balears

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:    Nre. de visites : 54591921

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201