Actualitat

Vitrina amb les darreres revistes arribades

Bones pràctiques parlamentàries

Transparencia Internacional España va presentar en el Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, el proppassat 10 de juny de 2016, el document d'elaboració pròpia "Principios de ética y buenas prácticas parlamentarias". En l'enllaç de sota podeu consultar el text del document així com imatges de l'acte de presentació.

Transparencia Internacional España

L'INAP posa en marxa "Ágora"

Ágora és un sistema d'informació i accés a una gran biblioteca sobre Administració pública de l'àmbit espanyol i llatino-americà, obert recentment gràcies a la col·laboració de l'INAP i DIALNET.

Pantalla de cerca d'Ágora

 Portal Europeu de Dades

Recentment s’ha obert al públic la versió definitiva del Portal Europeu de Dades, que conté dades obertes i reutilitzables procedents de les administracions dels estats membres de la UE.

Amb aquest portal la Comissió pretén el foment de l’economia digital i l’impuls del mercat digital únic, a més del suport als governs i administracions públiques en la publicació de dades en obert.

http://www.europeandataportal.eu/es/homepage

 

Red_Parlamenta

El Servei de Biblioteca i Documentació del Parlament participa en aquesta xarxa d’informació i documentació parlamentària.

La xarxa –que en origen va ser una eina dels serveis documentals dels parlaments regionals espanyols– s’ha obert al públic en general. Us recomanam que hi faceu una visita.

 Pàgina de Red_Parlamenta

Revistes de lliure accés

Les revistes de l'INAP subscrites fins ara en paper pel Servei de Biblioteca i Documentació, Cuadernos de derecho público, Documentación administrativa i Revista de estudios de la administración local y autonómica passen a publicar-se en format electrònic i són de lliure accés. Les podeu consultar a la pàgina de l’INAP.

Revistes de l'INAP

Darreres adquisicions de la Biblioteca

 Recentment la Biblioteca del Parlament ha incorporat el següent material:

  • Vuit mementos de l'àmbit del dret administratiu i trenta-vuit codis comentats de l'editorial Lefebvre, juntament amb les bases de dades de legislació, jurisprudència, doctrina i formularis que els donen suport. Es poden consultar des de la Sala de Lectura a través d'Internet.

Veure'n la llista completa

  • Quatre monografies sobre transparència administrativa. En podeu veure els títols i els sumaris en l'enllaç del paràgraf següent. Per consultar els llibres adreçau-vos al personal de la Biblioteca.

Llista de monografies sobre transparència ingressades recentment

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 28/05/2024 a les 10:00h del Ple del Parlament de les Illes Balears

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:    Nre. de visites : 58905945

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201