Segons les Normes d’ús de les sales del Parlament de les Illes Balears, publicades en el BOPIB núm. 14, de 4 d’octubre de 2019, el Parlament de les Illes Balears propiciarà, sempre que sigui possible i sense interferir les activitats que li són pròpies, l’ús dels seus espais, entre d’altres la Sala d’Actes, per a activitats dels grups parlamentaris que ho requereixin o per a actes d’especial interès i repercussió social, preferentment relacionats amb iniciatives parlamentàries. Així mateix, per a la realització o la presa d’imatges a qualsevol ubicació dels edificis del Parlament de les Illes Balears, excepte a l’espai físic assignat als grups parlamentaris, en relació amb activitats que no corresponguin a les parlamentàries dels diputats i/o les diputades o dels grups parlamentaris, s’haurà de comptar amb l’aprovació específica de la Mesa del Parlament. 

Per fer la sol·licitud, s'ha de descarregar i emplenar la instància corresponent i trametre-la per correu electrònic al servei que pertoqui o presentar-la presencialment al Registre del Parlament de les Illes Balears. La sol·licitud no es considerarà acceptada fins que hagi estat aprovada per la Mesa de la cambra (normalment, durant els períodes de sessions, la Mesa es reuneix cada dimecres). 

Sol·licitud d'ús de sales i d'enregistraments

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: No s'ha pogut obtenir la data de la següent sessió parlamentària

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:
    Nre. de visites : 63290632

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201