Com arribar-hi

El Parlament de les Illes Balears es troba situat ben enmig del casc antic de la ciutat de Palma. La seva seu s'ubica a l’antic "Círculo Mallorquín", un club social de l’alta burgesia mallorquina de la segona meitat del segle XIX.

Si arribam a l’aeroport de Palma, agafarem l’autopista d’accés a la ciutat, en direcció al port. Si arribam al Port de Palma, agafarem la via del Passeig Marítim en direcció a l'aeroport. Tant en un cas com en l'altre, arribarem al Parc de la Mar, situat ben davant de la Seu de Mallorca. En aquest punt, a mà dreta, es troba l’Avinguda Antoni Maura, que dóna accés a la Plaça de la Reina i al Passeig del Born.

Una vegada situats a la Plaça de la Reina, entre aquesta i els anomenats Jardins del Rei, just a baix del Palau de l’Almudaina, comença el carrer Conquistador. En el número 11 trobam l’entrada principal de la seu del Parlament de les Illes Balears.

Hi ha també una altra entrada, situada en el número 16 del carrer Palau Reial, que és el que uneix la plaça de Cort, on es troba l’Ajuntament de Palma, i la Seu. Podem accedir-hi pujant tota la costa del carrer Conquistador, o bé, si anam a peu, pujant les escales que es troben just al principi d’aquest mateix carrer, a mà dreta.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 21/05/2024 a les 09:55h de la COMISSIÓ D'HISENDA I PRESSUPOSTS

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:    Nre. de visites : 57795612

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201