El Parlament presenta un còmic per divulgar les seves funcions i organització

Notícia del Parlament - 4 de març de 2019

Amb aquesta història gràfica es permetrà arribar a públics diversos, siguin joves o adults. Recull quatre històries curtes sobre què és el Parlament, les seves funcions i la seva organització.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha presentat avui matí un còmic com a eina divulgativa del què és el Parlament, les seves funcions i la seva organització. 

Picornell, acompanyat d'alguns dels autors de l'obra (Joan Miquel Morey, Àlex Fito, Marta Masana i Pere Joan), ha explicat en roda de premsa que "un dels principals objectius que em vaig marcar quan vaig assolir la presidència del Parlament va ser fer la institució més accessible a la ciutadania"; i és, precisament, amb aquesta institució que neix la idea d'editar un còmic "com a eina pedagògica i al mateix temps lúdica i entretinguda".

La publicació recull quatre històries curtes, independents i complementàries. Els creadors, autors i atures de totes les illes, visitaren el Parlament per veure'n de prop el funcionament. La proposta vol ser el més inclusiva possible a nivell territorial i de gènere, així com un exercici de suport al teixit creatiu de la nostra comunitat. 

L'edició ha estat coordinada per Aina Núñez i Joan Miquel Morey. Morey ha explicat que "la pluralitat del Parlament queda reflectida en aquesta obra coral d'autor i autores de còmic de les Illes Balears". A més dels il·lustradors esmentats i presents avui matí a la presentació, són autors del còmic: Flavia Gargiulo, Joan Escandell, Zaca, Vicent Ferrer, Juan Moreno, Guillem Marí i Linhart

Més informació ...
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: No s'ha pogut obtenir la data de la següent sessió parlamentària

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:
    Nre. de visites : 63295547

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201