El concurs escolar "Un Parlament per a tots i totes" reuneix el jurat per elegir els guanyadors d'enguany

Notícia del Parlament - 13 de gener de 2023

Durant les jornades d’ahir i d’avui, el jurat tant del concurs de dibuix com d’expressió escrita, s’ha reunit per elegir els guanyadors i guanyadores d’aquesta nova edició. Cal recordar que el concurs de dibuix “Un Parlament per a tots i totes”, celebra amb la d’enguany, la seva XIX edició, i en el cas del concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament”, se’n celebra la XVI edició.

El jurat, l’han conformat el president del Parlament, Vicenç Thomas, personal del Servei d’Innovació d’Educació de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, i tècnics del Parlament.

La cambra autonòmica organitza anualment els dos concursos, per apropar la institució a tot l’alumnat de sisè de primària dels centres educatius de les Illes Balears. A principi de curs, els tutors reben un seguit de material divulgatiu del Parlament, que durant el calendari lectiu es complementa amb una visita a la Seu del Parlament per part dels centres que ho sol·liciten. Els escolars participants realitzen un dibuix amb un lema relacionat amb les funcions i l’organització del Parlament, així com una redacció que recull els valors de la institució.

Enguany, es tracta d’una edició especial, en complir-se el primer de març de 2023, quaranta anys de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears. Així ho han reflectit alguns dels dibuixos i redaccions dels alumnes participants.

En l’edició d’aquest any, s’han presentat 2.088 dibuixos, de més de vuitanta centres de totes les illes. Pel que fa al concurs de redacció, se n’han rebut 1.277, repartides entre els seixanta centres participants. Les xifres d’enguany, s’apropen a les d’abans de la pandèmia i consoliden després de gairebé vint anys, un concurs que ja és tradició pels centres educatius.

Serà al mes de març, i abans que es dissolgui el Parlament, quan se celebraran els actes de lliurament de premis a cada una de les illes, i on es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores de les diferents categories.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Política de Privacitat de dades*

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: No s'ha pogut obtenir la data de la següent sessió parlamentària

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:




    Nre. de visites : 67100694

Mapa Web   Política de privacitat   Avís legal

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201