Parlament de les Illes Balears

Darreres notícies

El Cercle d’Economia de Mallorca ha presentat al Parlament un manifest per promoure un nou model de finançament autonòmic que posi fi als gregues que pateixen les Illes Balears.

Aquesta PNL presentada per tots els grups parlamentaris i aprovada per la Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans, és el resultat de les conclusions de les primeres Jornades Tècniques realitzades en el marc de la Comissió de Seguiment del Pacte per la Inclusió Social.

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha rebut  avui mati en audiència a la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat, Joana Maria Seguí i la vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupacionabilitat, Margalida Payeras.

Avui matí, a la Sala Montenegro del Parlament de les Illes Balears, la presidenta, Xelo Huertas, ha rebut en audiència al vicepresident  i la secretària  d'AMPEB (Asociación de Mayores Parados por el Empleo de Baleares), Francisco José Castillo i Dolors Sastre.

 

 


La Jornada Parlamentària tendrà lloc a la sala d'actes del Parlament el proper dia 27 d'octubre a partir de les 9.00 h.

La presentació tendra lloc a la sala d'Actes del Parlament el proper dia 27 d'octubre a les 18.00 h.

Finalment, en el darrer punt de l'ordre del dia de la sessió, relatiu a l'elecció d'un membre del Consell Assessor de Continguts i de Programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, el Sr. Andreu Ferrer i Juan no ha estat elegit en no haver-se obtingut una majoria superior a les tres cinquenes parts dels membres de la cambra.

El sostre de despesa no financera per a 2017 és de 3.839,64 M€, amb un 10,4% d’increment sobre el de 2016. La consellera Catalina Cladera ha presentat la xifra del sostre de despesa al Parlament, que l'ha ratificada per majoria de vots.

L'Assemblea General del Col·legi d'Agents Comercials de Menorca va aprovar, en la sessió extraordinària de 20 de novembre de 2013, la seva dissolució. Avui el Ple del Parlament ha aprovat la llei.
 

La iniciativa ha estat aprovada amb modificacions perquè s’han aprovat esmenes a cada un dels tres punts originaris.

El Ple es reprendrà demà a les 10.00 hores amb les intervencions dels portaveus dels grups parlamentaris.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 2 + 7 és

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 25/d'octubre/2016 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament

No hi ha emissió en directe

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma: