Parlament de les Illes Balears

Darreres notícies

Per explicar la fallida lowcostholidays Spain, S.L., així com de les actuacions dutes a terme pel Govern de les Illes Balears amb relació al mandat parlamentari derivat de la moció relativa a la regulació del lloguer vacacional.

"Estam compromesos amb el vostre poble i amb les vostres demandes i problemes", ha afirmat la presidenta del Parlament durant la recepció als infants sahrauís que participen al programa 'Vacances en Pau'.

Celebrada a la Junta General del Prinicpat d'Astúries, la presidenta del Parlament balear, juntament amb la resta de presidents, ha mostrat el seu compromís amb un conjunt d'objectius comuns que passen per l'enfortiment institucional; la defensa dels drets universals en matèries com el treball, la salut, l'educació o els serveis socials o la millora del model de convivència i renovació del marc constitucional.

Ho han fet els membres de la Mesa de seguiment dels pactes per a la Inclusió Social i es pretén que les conclusions consensuades puguin ser la base per formular una Proposició no de Llei al Parlament de les Illes Balears.

També ha elegit Josep Maria Codony, nou membre del Consell de Direcció d'IB3 en substitució de Pedro Orfila qui renuncià al càrrec.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 3 + 6 és

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament

No hi ha emissió en directe

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma: