Nombre de visites : 1658532

Parlament de les Illes Balears

Darreres notícies

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha donat audiència a la delegada del Front Polisari a Espanya, Jira Bulahi. L'ha acompanyada la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí a Balears, Catalina Rosselló Nadal.

Per quart any consecutiu, la cambra autonòmica ha acollit la final de la Lliga de Debat de la Universitat de les Illes Balears i s’han proclamat els guanyadors. El president del Parlament Baltasar Picornell i el rector de la UIB, Llorenç Huguet han lliurat els premis.

 

El proper dia 1 de març, amb motiu del Dia de les Illes Balears, el Parlament obrirà les portes de pinte en ample, perquè la ciutadania pugui fer una visita guiada a la seva seu i conèixer de primera mà la cambra parlamentària.

El proper dia 1 de març, dia de les Illes Balears, a les 12 hores, tendrà lloc al Parlament l'acte institucional commemoratiu del XXXIV aniversari de l'entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

El President del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència aquest matí Joan Rosselló, síndic major, i Bernat Salvà i Fernando Toll-Mesia, síndics de comptes.

La president del Parlament, Baltasar Picornell, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet,  han signat avui matí un nou conveni de col·laboració.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 2 + 8 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 28/de febrer/2017 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                                                                                                           

No hi ha emissió en directe

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma: