Darreres notícies

Vicenç Thomàs, vicepresident primer del Parlament, assistirà, en representació del president, a l'acte d'inauguració del Palau de Congressos de Palma, que tendrà lloc el proper dilluns 25 de setembre a les 19.30 h.

Baltasar Picornell, president del Parlament, assistirà als actes que, amb motiu de la festivitat de Nostra Senyora de la Mercè, patrona dels Centres Penitenciaris, se celebraran, el proper dilluns 25 de setembre, a les 13.00 h, a la seu de la Delegació del Govern.

El dilluns 25 de setembre a les 18.00h es durà a terme la Recepció oferta per la presidenta de les Illes Balears als esportistes Joan Reinoso, Paula Barceló i Sílvia Mas, amb motiu dels èxits obtinguts en els darrers campionats.

L'acte tendrà lloc al Consolat de Mar.

El president del Parlament, Baltasar Picornell,  ha rebut en audiència avui matí, al cap del Sector Aeri de Palma, Cap de l'Ala 49 Base aèria Sont Sant Joan i comandant Militar Aeri dels aeroports de Palma i Eivissa, Coronel Manuel Aroca Corbalán.

També reivindica per a la CAIB les competències executives que li corresponen en la gestió del domini públic marítimo-terrestre.

S’ha aprovat i incorporat a la proposició no de llei de Podem una esmena d’addició de MÉS per Menorca que insta el Govern de l’Estat "a deixar d’instrumentalitzar la Fiscalia per afrontar un conflicte de naturalesa política" fent referència al referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Avui matí, a la Sala Montenegro del Parlament de les Illes Balears, el president Baltasar Picornell ha rebut en audiència l'ambaixador de Colòmbia a Espanya, Alberto Furmanski Goldstein, amb motiu de la seva visita a les institucions de les Illes Balears. 

 
 

Foto president

Molt Hble. Sr. Baltasar Picornell i Lladó

President del Parlament de les Illes Balears

Les meves primeres paraules com a president del Parlament varen ser per lloar la democràcia. [llegiu-ne més ... ]

Perfil del contractant

Els contractes del Parlament de les Illes Balears es publiquen a la plataforma de contractació del sector públic

Perfil del contractant fins juliol 2017

Contractes del Parlament de les Illes Balears publicats a la plataforma de contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, fins al 23 de juliol de 2017

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 3 + 8 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 26/de setembre/2017 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe


Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 2431466

Mapa Web