La Mesa

La Mesa del Parlament és l’òrgan de govern i gestió de la cambra, així com la seva representació col•legiada. És integrada pel president del Parlament, dos vicepresidents i dos secretaris (primer i segon, en ambdós casos), elegits pel ple a la sessió constitutiva del Parlament, a l’inici de la legislatura, d’entre els diputats i les diputades. En l’exercici de les seves funcions, la Mesa programa i coordina els treballs parlamentaris, en fixa el calendari d’activitats, qualifica i tramita els escrits adreçats a la cambra, elabora el pressupost de l’assemblea i en controla l’execució.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 1 + 7 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. Vegeu la sessió en directe

  • Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

  • La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.


Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 5558904

Mapa Web