Estudiants formenterencs reben els premis del concurs de dibuix i redacció del Parlament

Notícia del Parlament - 22 de març de 2019

S'han lliurat els premis als guanyadors de la categoria "Formentera" del concurs de dibuix i expressió escrita. Els tres centres escolars de Formentera hi han participat amb 76 dibuixos i 67 redaccions.

Avui matí, a la Sala de Cultura de Formentera ‘Es Cine’, s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors de la categoria "Formentera", del XV concurs de dibuix Un Parlament per a tots i totes i XII concurs d’expressió escrita Valors i Parlament, que anualment organitza la cambra autonòmica entre els escolars de 6è de primària de les Balears.

La cerimònia ha estat encapçalada pel president del Parlament, Baltasar Picornell, el qual ha estat acompanyat per Susana Labrador, vicepresidenta i consellera de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell de Formentera i per Margalida Ferrer, delegada Territorial d’Educació a Eivissa i Formentera.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha volgut expressar una gran satisfacció per l’elevada participació d’enguany, la més alta de totes les edicions (2.329 dibuixos i més de 1.354 redaccions provinents de 81 centres de les Illes Balears). Picornell, durant les paraules que ha adreçat a tots els nins i nines participants, ha fet notar que “l’objectiu d’aquests premis és que treballeu els valors que envolten el Parlament i la democràcia i que reflexioneu sobre el nostre model de convivència. Com heu pogut veure, l’única via per conviure totes juntes és poder decidir entre totes i tots, participar per arribar a acords i trobar camins compartits.” En aquest sentit el president ha manifestat que el Parlament “no és més que una eina per fer possible allò que la societat vol, per això és tan important que totes ens interessem, participem i opinem sobre la nostra forma de convivència. Perquè si la societat no té uns objectius, un ideal a seguir, una proposta de com fer les coses millor, el Parlament no pot avançar”, ha afegit Picornell.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sobre el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tot l’alumnat de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres, com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.329 dibuixos i 1.354 redaccions, de 81 centres de les Illes Balears.

Els tres centres escolars de Formentera hi han participat amb 76 dibuixos i 67 redaccions. I aquest matí han assistit a l'acte de lliurament de premis els centres escolars: CEIP El Pilar, CEIP Sant Ferran de ses Roques i CEIP Mestre Lluís Andreu dels quals han assistit més de 90 alumnes de 6è de primària.

GUANYADORS

El 1r premi “Formentera” de dibuix ha correspost a Suryan Serna Mauger, del CEIP El Pilar; mentre que el de redacció l’ha guanyat Denisa Maria Tur Ignatescu, del CEIP Mestre Lluís Andreu.

Pel que fa al 2n premi “Formentera” de dibuix ha correspost a Kiara Berazategui Hammer, CEIP Mestre Lluis Andreu; mentre que el de redacció l’ha guanyat Lola Tabini, CEIP Sant Ferran de ses Roques.

El 3r premi “Formentera” de dibuix l’ha guanyat Adora Tur Peirado, del CEIP Sant Ferran de ses Roques; mentre que el de redacció ha correspost a Adam Aalouf Dahmane, del CEIP Mestre Lluís Andreu.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiades sortiran publicats en el pròxim calendari 2020 del Parlament.

Clicant a aquest ENLLAÇ FOTOGRÀFIC podeu accedir a l’àlbum fotogràfic de l’acte d’entrega dels premis celebrat avui al Cinema de Formentera. 

 

Més informació ...
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 30/04/2024 a les 09:55h de la COMISSIÓ DE SALUT

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Idioma:



    Nre. de visites : 55982454

Mapa Web

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201